Het Theeplankje bestaat bijna 1 jaar!

Foto: Het Theeplankje

Wauw, en toen bestond het Theeplankje gewoon ineens al bijna een jaar! Wat een bijzonder jaar is het geweest. Graag blik ik samen met jullie terug op mijn allereerste jubileum!

28 februari 2022: we zijn live!

Op maandag 28 februari 2022 was het dan zo ver. 3, 2, 1… go! Stikzenuwachtig heb ik de hele dag achter de laptop gezeten, starend naar mijn beeldscherm. Zou de website wel goed werken? Gaan er überhaupt mensen de website bezoeken? Zou ik al een bestelling krijgen? Aan het eind van de dag werd ik uit mijn lijden verlost: de website werkt als een tierelier, ik had ontzettend veel leuke, positieve reacties ontvangen én de eerste bestellingen waren een feit!

Zo gingen de eerste maanden door, heerlijk! In mei stond ik met mijn eigen kraampje op het Feel Good & Shop Event op de Noordkade in Veghel. Eindelijk stond ik oog in oog met mijn mogelijke klanten. Het was enorm leerzaam en héél erg leuk!

Tijdens de zomermaanden was het wat rustiger, maar dat was eigenlijk helemaal niet zo erg aangezien onze zoon Boris op 4 juli werd geboren. Vanaf september begon de webshop weer drukker te worden en merkte ik dat ik steeds beter vindbaar werd. Heel bijzonder! In november stond ik op het Creative Life Event in Utrecht, een enorm inspirerende beurs waar ik heel veel nieuwe contacten heb opgedaan én heel veel theeplankjes en andere thee cadeautjes heb kunnen verkopen!

Samenwerkingen

Ook zijn er in 2022 een aantal mooie samenwerkingen ontstaan, onder andere met een sociale houtwerkplaats die mij helpt met het maken van de plankjes. Daarnaast ben ik overgestapt naar Groenbezorgen, een lokale, super fijne én duurzame bezorgdienst.

December

Toen brak de decembermaand aan en was het alle hens aan dek! Honderden bestellingen van consumenten en tal van kerstpakket opdrachten van bedrijven maakte deze maand tot een enorm succes. Boven verwachting!

De toekomst

Heel veel nieuwe producten, plannen en samenwerkingen liggen op de plank, klaar om uitgewerkt te worden. Stoppen met Het Theeplankje? Geen denken aan! Het is nog meer dan een jaar geleden mijn grote droom en passie geworden, dus jullie zullen nog veel van mij blijven horen en zien!

De Lottea Jubileumbox Tijd voor Feest!

De hele maand februari is het feest bij Het Theeplankje! Speciaal voor mijn 1 jarig jubileum heb ik de Lottea Jubileumbox samengesteld. Een luxe Giftbox met alle favorieten van het eerste jaar zoals een zak Even Bijkletsen thee, een Lottea Theezeefje en een originele Lottea Theemok!

Drijfveer voor Het Theeplankje en Lottea is onze tweede dochter Lotte. Zij is in januari 2021 voor haar geboorte overleden. Al in het ziekenhuis kwam ik in aanraking met de stichting ‘Een Sam Voor Jou’. Doel van de stichting is de lege armen en handen, die door ouders zowel figuurlijk als letterlijk pijnlijk worden gevoeld vullen met een mooie, unieke, persoonlijke, handgemaakte knuffel met het gewicht van hun eigen overleden baby. Zo hebben ook wij onze eigen ‘Lotte’ Sam. De stichting krijgt geen subsidie en het werk dat wordt verzet om Sam te maken is vrijwilligerswerk. Omdat ik deze stichting een enorm warm hart toedraag doneer ik van iedere verkochte Lottea Jubileumbox (in de periode t/m 28-02-2023) 20% aan hen. Ik hoop natuurlijk op een heel mooi bedrag!

Meer informatie over de Stichting Een Sam voor jou: Home – Een Sam voor jou – een zandknuffel voor je overleden baby

Link naar de Jubileumbox: Lottea Jubileumbox ‘Tijd voor Feest’ – Het Theeplankje

Reacties

Cookieinstellingen