Get summer fit met Blush Sports ❣ Happy & Fit.

Foto: Blush Sports

Michelle Passage van Blush Sports heeft een mooie aanbieding voor u als lezer van meierijstad.nieuws.nl. 

Wil jij graag afvallen, fitter en sterker worden. Maar vooral happy in je vel zitten. Maar vindt je dit lastig om alleen te bereiken. Dan is dit het juiste pakket voor jou. Michelle Passage van Blush Sports gaat je helpen om je voeding (weer) op orde te krijgen. Je hoeft hier niks voor te laten. Er is niet iets wat je niet mag eten.

In kleine groepjes van minimaal 2 en maximaal 4 dames worden 10 weken lang uw voeding en trainingen onder de loop genomen. Een keer in de week (de dag kun je samen met haar afstemmen) kun je een Small Group Personal Training volgen. De training wordt helemaal afgestemd op jouw kunnen. Hierdoor zal je meer conditie en uithoudingsvermogen krijgen. Je zult jezelf fitter voelen en sterker worden. Tijdens de krachttraining let men op techniek. Wanneer je dit onder de knie hebt gaan ze gewicht toevoegen. De training zullen buiten plaatsvinden.

Blush Sports is in het bezit van een Outdoor Squatrack en verschillende materialen waardoor jij een gevarieerde en volwaardige training kunt uitvoeren. Daarnaast mag je 1x in de week meedoen aan de Bootcamp Run zodat je nog makkelijker je doel kan halen. Dit alles heeft een waarde van € 480,-

Speciale actie

Voor u als lezer van meierijstad.nieuws.nl betaal jij geen € 480,- maar € 350,- en gaan je samen 10 weken knallen!

Meld je aan via [email protected] onder vermelding van Start Meierijstad Nieuws en Michelle neemt contact met je op.

 

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen