Sportievelingen fietsen mooi bedrag bij elkaar voor Met Je Hart Veghel

Foto: Carmen Mesa

Zondag 29 januari werd er bij Sportstudio van Dijk een spinningmarathon georganiseerd. ‘Fiets mee voor het goede doel’ was de slogan waarmee de sportschool sportievelingen probeerde te werven voor dit evenement.

Voor een bepaald bedrag kregen de deelnemers een plaatsje op de spinningfiets. Binnen korte tijd waren alle beschikbare plaatsen uitverkocht! Daarnaast was het ook mogelijk om een losse donatie te schenken. Er werd een bedrag van maar liefst € 1.555,77 bij elkaar gefietst.

Goede doel

Vooraf was unaniem bepaald dat de opbrengst van deze actie naar Stichting Met Je Hart Veghel zou gaan. Een landelijke organisatie die zich lokaal in zet voor kwetsbare ouderen.

Overhandiging

Afgelopen vrijdag 3 februari vond de overhandiging van de opbrengst plaats. Ine van Creij van Stichting Met Je Hart was samen met drie ouderen naar Sportstudio Van Dijk aan de Heuvel gekomen om de cheque in ontvangst te nemen. “Met dit geweldige bedrag kunnen wij weer mooie ontmoetingen voor kwetsbare ouderen organiseren. Denk hierbij aan een lunch of diner bij diverse Veghelse horeca. Dit alles om deze mensen met elkaar in contact te brengen, te verbinden, en van een gezellig uitje te voorzien”, aldus van Creij.

De meegekomen ouderen zelf vertelden ook nog hoe blij ze waren met de door de stichting georganiseerde uitjes en hoeveel plezier ze hieraan beleven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen