Café D’n Brouwer in Mariaheide presenteert een gevarieerd Carnavalsprogramma

Foto: Café D'n Brouwer

Nog een week te gaan en dan start Carnaval 2023. Bij Café D’n Brouwer in Mariaheide zijn ze er helemaal klaar voor. Jong en oud kunnen genieten van een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Vrijdag 17 februari

Dat begint vrijdagavond al met een Open Carnavals Dartstoernooi. Voor slechts € 5,00 kun je je meten met je tegenstanders. Wordt jij de ´Mighty Mike´ van Mariaheide?

Zaterdag 18 februari

Op zaterdagmiddag is D’n Brouwer gereserveerd voor Carnavals Kinderdisco. Naast muziek van DJ Giesco kunnen de kinderen zich uitleven op de diverse springkussens, megablokken en kunnen ze aan de kinderbar gratis ranja halen.

Dit alles vanaf 14.00 uur en natuurlijk is de toegang gratis.

‘s-Avonds is er een Country & Line Dance avond. DJ Hans is dan verantwoordelijk voor het muzikale gedeelte.

Zondag 19 februari

Zondag gaan De Heikrikkels ‘On Tour’ naar Veghel om deel te nemen aan de optocht in Kuussegat. Voor de ’thuisblijvers’ die van voetbal houden heeft D’n Brouwer natuurlijk een alternatief. Kom gezellig naar het café en bekijk gezamenlijk, op grote schermen, de voetbalwedstrijd FC Utrecht – PSV.

Na afloop is er natuurlijk een Afterparty met een DJ en …….

Maandag 20 februari

Op carnavalsmaandag vanaf 11.00 uur start het Kindermatinee. Natuurlijk kunnen de kinderen die dag weer genieten van de springkussens en megablokken. De kinderbar is open en ranja gratis te verkrijgen.

Dinsdag 21 februari

De laatste dag van Carnaval 2023 kun je bij D’n Brouwer genieten van live muziek. Vanaf 14.30 uur staat de formatie ‘The Rocking Sixties’ op het podium.

Krikkelverbranding

Om 19.00 uur vindt de Krikkelverbranding plaats op het Dobbelsteenplein.

Na een laatste pilsje eindigt rond middernacht Carnaval 2023.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen