Jan van de Oetelaar 50 jaar in dienst bij Van Berkel

Foto: Facebook Van Berkel Groep

Bijna al zijn werkzame jaren werkte Jan van den Oetelaar bij Van Berkel. En ook na zijn pensionering kon hij niet stoppen. 19 jaar oud was hij toen hij op 1 februari 1973 in dienst kwam en nu vieren ze zijn 50-jarig jubileum.

Jan is met recht een echte aanpakker en is als loadermachinist helemaal op z’n plek op de composteringslocatie in Uden. En als vaste kracht van het loonwerkteam heeft Jan in 40 jaar tijd al heel veel kuilen aangereden.

Tweede jubilaris die 50 jaar in dienst is

Bij van Van Berkel vinden ze het extra bijzonder dat Jan de tweede jubilaris is die zijn 50-jarig jubileum viert. Zoveel betrokkenheid zegt iets over Jan als persoon en Van Berkel als bedrijf. Teamgeest, inzet, vakmanschap en samen mooie projecten maken is wat hen echte aanpakkers maakt.

Ook thuis is Jan een bezig bijtje en stilzitten kan hij niet zo goed. Dat hebben ze in de afgelopen 50 jaar gemerkt. Jan gaat door tot het af is. En een borrel of feestje? Daar is hij altijd wel voor in! Jan houdt van gezelligheid en genoot dan ook met volle teugen tijdens zijn jubileumviering.

Reacties

Cookieinstellingen