112

Man met groot vleesmes op straat in Schijndel opgepakt

Foto: Politie

Een rare en bedreigende gewaarwording, aldus de politie Meierijstad, als er een man in het begin van de avond met een vleesmes zichtbaar in de hand door het centrum van Schijndel loopt, terwijl er tal van Carnaval vierende mensen passeren.

Eerder kreeg de surveillance melding dat die man in een opvanghuis stennis had gemaakt. Het bleek dezelfde man uit Schijndel, 47 jaar oud, te zijn, die in de namiddag ook al vervelend naar passanten toe aanwezig was geweest. Er werd geconstateerd dat hij veel alcohol op had, maar daarbij leek hij nu ook erg verward.

Het mes werd hem afhandig gemaakt, de handboeien werden aangelegd. De man werd voor openbare dronkenschap en voor het dragen van een bedreigend voorwerp (cat IV onder 7 WWM) aangehouden en naar het cellenblok overgebracht.

De persoon is ingesloten ter ontnuchtering en morgenvroeg zal de GGZ crisisdienst hem beoordelen

Reacties

Cookieinstellingen