C’est Tout zet De Gouden Leeuw in Veghel op z’n kop bij ‘Zuutjes Carnavallen’

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Dat carnaval voor alle leeftijden is werd maandagmiddag in Café De Gouden Leeuw in Veghel bij ‘Zuutjes Carnavallen’ wel duidelijk. Verantwoordelijk hiervoor waren Trees van Geffen (83), Dela Raaijmakers (83) en Tony Neggers (86), beter bekend als GAS (Gezellige Actieve Senioren). Zij organiseren sinds 2020 jaarlijks een leuke carnavalsmiddag voor ouderen waar oordoppen niet nodig zijn.

Muzikaal werd de middag geopend door C’est Tout. De Nijmeegse muzikanten waren jaren geleden voor het eerst in Veghel, toen Dré den Ouden, de DJ van dienst maandagmiddag, nog eigenaar was van ’t Gat, aan de Markt in Veghel. Een telefoontje van Dré naar C’est Tout was voldoende om de groep zover te krijgen om Veghel in hun tour van 2023 op te nemen.

En zo geschiedde. Om klokslag 14.00 uur werden door de muzikanten de eerste noten de lucht in geblazen en direct stond het café aan de Molenstraat ‘op z’n kop’. Na ruim een uur nam Factor 12 het roer over.

De reactie van het publiek was geweldig. Iedereen genoot met volle teugen. Mooi dat de senioren in ons Kuussegat niet vergeten worden!

Tony Neggers (86), Dela Raaijmakers (83) enTrees van Geffen (83)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen