REGIO: Ziekenhuis Bernhoven draait zondagsdienst op donderdag 16 maart

Foto: Persbureau Smits

Op donderdag 16 maart worden in verschillende ziekenhuizen in Nederland zondagdiensten gedraaid. Hiermee vragen medewerkers aandacht voor een betere cao. Ook medewerkers van Bernhoven nemen deel aan deze actiedag. Op woensdag 8 maart vindt er een overleg plaats over de inhoud van de acties. Daarna verwacht de directie van Bernhoven hier meer over te kunnen vertellen.

Heb je een afspraak op donderdag 16 maart? Houd dan de webpagina van ziekenhuis Bernhoven in de gaten. Zodra men meer weet, wordt het gepubliceerd op die site.

Men begrijpt dat deze onzekerheid hinderlijk kan zijn. Toch vraagt men de berichten af te wachten en niet te bellen. Je kunt er op vertrouwen dat als er iets voor jou verandert, je na 8 maart persoonlijk hierover geïnformeerd wordt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen