Op zoek naar een origineel Paas presentje voor je personeel?

Foto: Het Theeplankje

Verras je medewerkers dit jaar met een origineel en uniek (thee) cadeautje van Het Theeplankje! Ga voor een handgemaakt theeplankje of kies voor een lieflijk theeproeverijtje inclusief paaseitjes. Ook een op maat gemaakt en gepersonaliseerd cadeaupakket behoort tot de mogelijkheden. Laat weten wat jullie wensen zijn en samen stelt men met u het perfecte cadeau samen!

Lottea

Het Lottea thee assortiment bevat verschillende soorten theeën, voor ieder wat wils. Het zijn niet zomaar theeën, maar theeën met een verhaal, een boodschap. Zoals bijvoorbeeld de ‘Trotser dan Trots thee’; een uitblinkende, triomfantelijke Oolong thee met dadel, vijg en physalis. Een perfect theetje om je personeel een mooie boodschap over te brengen!

Theeplankjes

Op de handgemaakte theeplankjes vind je 6 buisjes thee uit het Lottea assortiment. Op het plankje staat tevens een mooi en duurzaam droogbloemboeketje. Een echte eyecatcher en bovenal een origineel cadeau.

Giftsets- en boxen

Speciaal voor Pasen zijn de Giftset Speciaal ‘Op je Paasbest’ en de Giftset Theeproeverij ‘Paashaasje’ samengesteld. Met de lekkerste theetjes, theefilter zakjes, droogbloemetjes, paaseitjes en een (gepersonaliseerde) Paas wenskaart! Liever zelf een cadeauset samenstellen? Geen probleem! Marleen Mols helpt  je graag verder met een samenstellen van jullie ideale Paas presentje.

Het Theeplankje; met liefde gemaakt, met liefde gegeven.

Kijk voor meer informatie op hettheeplankje.nl of mail naar [email protected]!

Reacties

Cookieinstellingen