Gratis proefles ouder- en kindgym Kinderopvang ’t Kroontje

Foto: Kinderopvang 't Kroontje

Kinderopvang ’t Kroontje in Veghel start weer met de ouder- en kindgymlessen. Bewegen is belangrijk voor de motorische ontwikkeling van kinderen. Daarom kan je bij hen met je dreumes of peuter komen bewegen. Samen rennen, springen, dansen, beweegspelletjes doen en nog veel meer.

Op maandag 13 maart, maandag 20 maart en maandag 17 april vinden de lessen plaats in Gemeenschapshuis De Brink in Eerde. Onder begeleiding van een gediplomeerd sportinstructrice ga je samen met je kind lekker bewegen.

Bij ouder-kindgym staat de interactie tussen ouder en kind centraal. Samen ervaren jullie alle grondvormen van bewegen. Jullie krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden. Denk hierbij aan dansen, stoeien, balanceren en rollen. De les duurt van 10.00 uur -10.45 uur.

Ook ouders die bij Kinderopvang ’t Kroontje geen gebruik maken van de opvang zijn welkom om deel te nemen!

Aanmelden

Meld je nu aan via [email protected]. De eerste les is gratis. Daarna betaald u slechts € 4,50 per les.

 

Reacties

Cookieinstellingen