Slagerij Pennings opent vernieuwde winkel

Foto: Facebook Slagerij Pennings

De afgelopen drie weken was de winkel van Slagerij Pennings aan de Hoofdstraat in Veghel gesloten voor een grondige verbouwing. Sinds vandaag, woensdag 15 maart, kunnen klanten weer terecht bij hun vertrouwde slager. De eerste klant die de winkel vanochtend bezocht was de bevriende bakker Jan van Leur.

De vernieuwde winkel heeft een meer open karakter gekregen. Er is meer ruimte voor zelfbediening en voor de medewerkers is er een grotere open werkplaats waar ze de lekkerste gerechten kunnen bereiden.

Ambachtelijk als altijd met moderniteit van nu

Aan de producten en ambacht is niets veranderd. Enkel de winkel kreeg een forse make-over. De winkel is modern, fris en licht. Bij binnenkomst wordt je aandacht meteen getrokken door het grote zelfbedieningsmeubel met maaltijden, salades, luxebroodjes, dip- en barbecuesauzen en allerlei andere gekoelde producten. De winkel is van wit marmer gecombineerd met mooie zwart-stalen vitrines. Kijk je nog verder de zaak in, zie je de slagers werken in een open slagerij. Geen muurtjes meer die je zicht blokkeren. Daar worden de lekkerste vleesgerechten, vleeswaren, salades, soepen bereid. Ook als je een barbecue- of gourmetpakket besteld wordt deze hier huisgemaakt. Met passie en een grote dosis ambacht werken de slagers voor Veghelse klanten. Dat deden ze al, maar in zo’n prachtige nieuwe winkel, gaat dat meer en meer vanzelf.

Bevriende bakker Jan van Leur was woensdagochtend de eerste klant in de vernieuwde winkel van Slagerij Pennings

 

Reacties

Cookieinstellingen