112

Berovingen door nepagenten in Veghel

Foto: politie.nl

De laatste tijd krijgt de politie meldingen van berovingen door nepagenten. Vaak zijn vrachtwagenchauffeurs van buitenlandse afkomst slachtoffer maar ook autohandelaren worden vaak staande gehouden en beroofd door dit soort types. Afgelopen woensdag was het een aantal keren het geval in onze regio.

In de regio Veghel/Uden waren dat er 4, waarbij autohandelaren door nepagenten staande zijn gehouden en waarbij geld is buitgemaakt. De politie vermoedt dat deze berovingen door dezelfde groepering is gedaan.

Het signalement van één van de nepagenten:
– Stevig postuur
– Lichte haarkleur
– 170cm/ 175cm lang
– Blanke huidskleur
– Mondmasker (coronamasker) op
– Doorzichtige handschoenen (zoals verkrijgbaar bij tankstation)

De recherche wil dan ook iedereen waarschuwen die op pad gaat en staande gehouden wordt. Bij twijfel vraag altijd naar de identificatie van de politieagent en bel gelijk 112 als het niet klopt.

De politie is druk bezig met het onderzoek, maar alle hulp is zeer welkom. Heb je informatie of heb je iets verdachts gezien waarbij een chauffeur staande is gehouden? Of heb je misschien camerabeelden of dashcambeelden van een personenauto die verdacht achter vrachtwagen of autoambulances rijdt? Laat he dan weten en neem contact met ons op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Reacties

Cookieinstellingen