Jeugd van De Korfrakkers komt tekort in finale van het NK

Zaterdag 1 april 2023 speelde de jeugd van de De Korfrakkers B1 uit Erp de finale van het Nederlands Kampioenschap tegen De Peelkorf B1 uit Ysselstein. De wedstrijd werd gespeeld bij KV Rooi in Sint-Oedenrode.

De meisjes van De Peelkorf uit Ysselstein gingen goed van start en al snel stond er een score van 3-0 op het bord. De Korfrakkers kregen geen vat op het spel van de tegenstander van vandaag. Toch wisten zij voor de rust één keer te scoren.

In de tweede helft was het eigenlijk hetzelfde spelbeeld als voor de pauze. Het team uit Limburg was meer in balbezit en effectiever in het afmaken van de kansen. Dat leidde uiteindelijk naar een uitslag van 11-4 in het voordeel van De Peelkorf.

Na de prijsuitreiking en het in ontvangst nemen van de medailles kon er bij de meiden uit Erp toch nog wel een lach vanaf. Geen Nederlands Kampioen maar toch mooi de finale bereikt.