Team Jumbo-Visma pakt tweede tourzege op rij

Team Jumbo/Visma passeert finish op de Champs-Élysées in Parijs
Team Jumbo/Visma passeert finish op de Champs-Élysées in Parijs
Foto: Dion Kerckhoffs/Cor Vos © 2023

Voor het tweede jaar op rij reed Jonas Vingegaard van Team Jumbo-Visma in het geel de Champs-Élysées in Parijs op en wist daarmee opnieuw de eindzege van de Tour de France binnen te halen.

Na twee spannende weken in de grootste wielerkoers van het jaar, maakte Vingegaard afgelopen week het verschil in achtereenvolgens de individuele tijdrit en de beklimming van de Col de la Loze. Hoofdsponsor Jumbo is meer dan trots op deze ongelofelijke prestatie van Jonas en het hele team.

Ton van Veen, CEO van Jumbo: “Team Jumbo-Visma laat zien wat samenwerken als team betekent. Zij stellen zichzelf een doel en maken een uitgekiend plan. Vervolgens stellen zij met een enorme focus en gedrevenheid alles in het werk om dat plan uit te voeren en het doel te behalen. Dat Jonas nu voor het tweede jaar op rij de Ronde van Frankrijk weet te winnen, is niet alleen een uitzonderlijke prestatie van hemzelf, maar ook van iedereen in het team die daarbij betrokken is. Ik ben dan ook enorm trots op deze geweldige prestatie en vereerd dat we dit als hoofdsponsor van dichtbij mogen aanschouwen. Namens alle Jumbo collega’s feliciteer ik Jonas en Team Jumbo-Visma van harte met deze prachtige overwinning!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen