Succesvolle Masterclass kamado koken met The Bastard in tropische temperaturen leidt tot nieuwe datum!

Foto: Jolein Bloemen

Zaterdag 8 juli beleefden de deelnemers een culinair avontuur in de tropische hitte tijdens de allereerste Masterclass kamado koken met The Bastard bij Woongelofelijk Van Donzel. Deze Masterclass werd georganiseerd in samenwerking met Buitenkeukens.nl, onderdeel van Woongelofelijk Van Donzel. ‘’Het was een ongelofelijk succes, en dat zijn niet alleen onze woorden’’

”Een GEWELDIGE masterclass gevolgd!! Heel veel geleerd en geproefd! Zeker voor herhaling vatbaar. Wij hopen dat er een vervolg komt want dan zijn we er graag weer bij.” Deelnemers Patrick en Miranda

Door de overweldigende positieve reacties en enthousiaste deelnemers, heeft Woongelofelijk Van Donzel besloten om meteen een nieuwe datum vast te stellen voor een Masterclass kamado koken met The Bastard op zaterdag 23 september 2023.

Deze unieke Masterclass biedt de kans om nieuwe bereidingstechnieken te leren van een professionele chef-kok. Er zullen drie nieuwe recepten in workshopvorm worden bereid, allemaal op The Bastard van Buitenkeukens.nl. Als deelnemer kun je niet alleen genieten van je eigen gerechten, maar ook ontspannen met een drankje in de hand.

Voor meer informatie en inschrijven voor de Masterclass kun je naar de website van Buitenkeukens.nl: www.buitenkeukens.nl/masterclass.

Woongelofelijk Van Donzel
Industrielaan 12
5405 AB Uden
www.vandonzel.nl

Buitenkeukens.nl
Industrielaan 12
5405 AB Uden
www.buitenkeukens.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen