Een nieuw begin voor H&P Metaaltechniek

Foto: H&P Metaaltechniek

H&P Metaaltechniek heeft recentelijk de spannende stap gezet om te verhuizen van Geldrop naar Beek en Donk. Deze verandering markeert niet alleen een nieuw begin voor het bedrijf, maar opent de deuren naar nieuwe kansen voor groei en ontwikkeling.

Historie van vakmanschap

H&P Metaaltechniek kijkt met trots terug op een geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in het jaar 2007. Gedurende deze tijd hebben ze een goede reputatie opgebouwd binnen de metaalindustrie, gedreven door hun toewijding aan vakmanschap, precisie en innovatie. Ze hebben zich weten te onderscheiden als een betrouwbare partner voor klanten in diverse sectoren.

Beweegredenen achter de verhuizing.

De beslissing om de stap te zetten van Geldrop naar Beek en Donk is gebaseerd op de ambitie om te groeien en om verder te ontwikkelen. Beek en Donk biedt een gunstige locatie met uitstekende bereikbaarheid, wat van belang is om hun klanten optimaal van dienst te zijn. Daarnaast opent de nieuwe locatie de deur naar ruimere mogelijkheden voor uitbreiding en modernisering van de productiecapaciteit.

Investeren in de toekomst

Met deze verhuizing investeren ze in onze toekomst. Ze hebben fors geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur en technologie om hun capaciteiten naar een nog hoger niveau te tillen, terwijl ze tegelijkertijd vasthouden aan de hoogste normen van kwaliteit. Op deze manier kunnen ze hun klanten blijven voorzien van hoogwaardige producten.

Samenwerking en klantgerichtheid

Een van de kernprincipes van het succes is hun sterke focus op samenwerking en klantgerichtheid. Ze blijven nauw samenwerken met hun gewaardeerde klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan hun specifieke behoeften. Ze verwelkomen zowel hun bestaande als nieuwe klanten met open armen in Beek en Donk en kijken ernaar uit om deze benadering voort te zetten.

Op zoek naar nieuw talent

Terwijl ze dit nieuwe hoofdstuk ingaan, zijn ze ook op zoek naar nieuw talent om hun team te versterken. Als groeiend bedrijf hebben ze diverse vacatures openstaan in verschillende functiegebieden. Ben jij gepassioneerd en toegewijd aan de metaalindustrie? Wil je deel uitmaken van dit dynamische team en bijdragen aan hun succesverhaal? Bekijk dan hun vacatures op www.hp-metaaltechniek.nl of neem contact met hen op: 0492 – 333 005.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen