Skunk Dames 1 kansloos tegen Activia D3

Foto: VV Skunk

Na een matige trainingsweek waarin er meer magnesium op de grond lag dan zweet kon Skunk zaterdag aantreden tegen Activia D3. De bedoeling was de stijgende lijn door te zetten en een mooie stap te maken op de ranglijst. Helaas mocht dit niet zo zijn. Eline die een Sint-Anthonis dag beleefde, Maartje met een wisselvalligheid die blijkbaar met de leeftijd komt en Iris die haar vorm nog steeds aan het zoeken is, was het lastig voor Skunk om een vuist te maken tegen een goed spelend Activia.

Door: Maartje ten Haaf

Na 15 fouten services, 3 blokkades, 1 pancake, 8 netfouten, 36 aanvallen van Activia via de blokkade, 6 aces, 15 ketsers aan Skunk kant, 3x een score van achter de 3, 25x toch nog een verdediging van Activia, 10 tactische ballen, 10 perfecte passes, veel meer net niet perfecte passes, te weinig scorende aanvallen en 1 service tegen het hoofd stond er uiteindelijk 4-0 voor Activia op het scorebord.

In deze competitie is het duidelijk, het eigen niveau moet gehaald worden om winst te kunnen bereiken en dit was zaterdag zeker niet het geval. Waar vorige week nog de polonaise werd gelopen kon er dit keer op elkaars schouders worden uitgehuild. Het doel om elkaar niet los te laten werd hierdoor wel behaald.

Op zoek naar betere vorm aankomende week. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Hands-up op het programma om 17 uur in Sporthal De Bunders.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen