Lost in Music heeft Amerika bereikt!

Foto: Lost in Music

Het aftellen is begonnen, want bijna is het zover: op 24, 25 en 26 november, verandert de sporthal in Erp weer in dé lokale muziektempel voor het onvergetelijke muziekfestijn Lost in Music. Drie avonden lang kan het publiek zich laten meevoeren door een buitengewone show boordevol hoogstaande muziek, zang en dans, gebracht door getalenteerde artiesten uit de regio. En dat trekt zelfs de aandacht in Amerika!

Op het YouTube-kanaal van de Amerikaan ‘Highly Combustible Reacts’ wordt in filmpjes gereageerd op verschillende optredens van bekende en soms ook minder bekende artiesten. Eerder dit jaar kwam plotseling een verrassing voorbij: in een van de filmpjes (zie link) bekijkt en bespreekt hij het optreden van René Habraken met het nummer Sebastian tijdens Lost in Music 2012.

René is een veelzijdig zanger uit Heeswijk-Dinther en heeft al aan diverse projecten meegedaan, waaronder ook aan Lost in Music in 2008 en 2012. Hij was erg verrast door het filmpje: “Het was voor mij heel bijzonder om te zien dat een optreden van 11 jaar geleden ineens aan de andere kant van de wereld belandt. Het originele filmpje is ook erg vaak bekeken, maar ik heb tot op heden geen enkel idee hoe het bij Highly Combustible Reacts terecht is gekomen! Wel erg leuk om te zien, want Lost in Music is toch wel een van de leukste projecten waar ik aan meegedaan heb.”

Ook dit jaar heeft de organisatie van Lost in Music weer een geweldig programma samengesteld wat gebracht wordt door harmonieorkest OBK, een speciaal combo, een enthousiast gelegenheidskoor, gepassioneerde dansers en getalenteerde solisten uit de regio. René zal dit jaar niet te zien en te horen zijn op Lost in Music, maar bij het praten over het filmpje begint het toch wel weer te kriebelen bij hem. “Als ik nu de mensen weer zie, de gedrevenheid van de organisatie, en de bereidheid van iedereen bij OBK om hun nek uit te steken om een dergelijk project op te zetten… het is echt geweldig wat daar neergezet wordt! Lost in Music is van een hoog niveau, dus dat mag je eigenlijk niet missen!”

Lost in Music vindt plaats op 24, 25 en 26 november in sporthal Ter Aa in Erp en aanvang is elke avond om 20.00 uur. Zitplaatsen zijn helaas allemaal al uitverkocht, maar voor de mensen met staanplaatsen zijn wel een aantal bartafels en krukken aanwezig. De laatste toegangskaarten zijn online verkrijgbaar via www.lostinmusic.info .

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen