Jeugdprins Nigel d’n Urste heerser van Jong Kuussegat

Foto: Aris van Galen

Zaterdagmiddag was de Koekbouw in Veghel het toneel voor de Jeugdhofzitting van CV De Kuussegatters. Daar werd Nigel Boutier onthuld als Jeugdprins Nigel d’n Urste.

Nigel woont, samen met zijn vader Lorenzo, moeder Silvana, broer Bryan en zus Chelsey aan de NCB Laan in Veghel. Hij zit in groep 8 bij juf Eefje van basisschool De Tuimelaar en vindt gym het leukste op school.

De nieuwe Jeugdprins van Kuussegat voetbalt bij Blauw Geel en houdt verder van gamen. Je kunt hem altijd wakker maken voor een pizza Hawaii maar als er vis op het menu staat eet hij liever niet thuis.

Adjudant Jens

Adjudant Jens is de zoon van Rob en Joyce Goijaarts. Jens is 11 jaar oud. Samen met zijn ouders en broer Mats wonen zij in wijk De Bunders. Hij zit in groep 8 van de Tuimelaar. Gym is zijn lievelingsvak, Spelling vindt hij minder leuk. Jens speelt voetbal bij FC Eindhoven JO12. Verder vindt hij trampoline en gamen leuk en voetbalt hij graag buiten met zijn vrienden. Jens houdt niet van spruiten, maar wel heel erg van McDonald’s, bavette en spaghetti alioli. Deze adjudant heeft veel zin om met het Busvolk op stap te gaan en er een supergave carnaval van te maken.

Adjudant Timme

Adjudant Timme woont samen met papa Martijn en mama Marjon van der Pol en heeft 1 zus Evi. En samen wonen ze op de Evertshoeve. Timme is 11 jaar en gym is het leukste vak maar van geschiedenis moet hij niks hebben. Als sport doet Timme wielrennen en veldrijden daarnaast is hij ook muzikaal want hij zit op trompet les, en is groot fan van voetbalclub Feyenoord. Wat hij ook nog leuk vind om te doen is buiten voetballen en op vakantie gaan. Het liefste eet deze adjudant kapsalon maar zo nu en dan moet hij ook stamppot eten wat hij niet lekker vindt.

Hofnar Thomas

Hofnar Thomas is de zoon van Jos en Aukje. Hij is 11 jaar oud en woont samen met zus Emma, hond Bo en hun kat Kevin ze wonen op de Vorstenbosscheweg. Hij zit op de basisschool De Uilenbrink bij meester Joost en juf Inge. Thomas eet het liefste shoarma. Maar spinazie geeft hij snel aan de kat. Hij zit op voetbal bij de JO13 van de Vorstenbossche Boys. Deze hofnar is erg muzikaal want hij speelt viool, vindt gamen leuk en is vaak te vinden achter zijn draaitafel. Hij zou het superleuk vinden om later DJ te worden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen