Veghel On Ice van start gegaan

Foto: Stan Pittens | meierijstad.nieuws.nl

Zondagmiddag openden wethouder Jan Goijaarts en kinderburgemeester Karlijn Koenen de schaatsbaan op de Markt in Veghel. Met het werpen van een aantal curlingstenen was de start van Veghel On Ice een feit. Vier weken lang, tot en met 7 januari 2024, kunnen de schaatsliefhebbers weer genieten. 

De afgelopen dagen is er met man en macht gewerkt. De schaatsbaan is elke dag geopend. Vele vrijwilligers zullen er de komende weken voor zorgen dat alles gladjes zal verlopen. Tot aan de kerstvakantie zullen leerlingen van vele scholen uit de regio een bezoek brengen aan Veghel On Ice.

Naast het schaatsen kan men ook meedoen met een curling competitie. Meer informatie hierover vindt je hier.

Sociaal en maatschappelijk doel

Veghel On Ice wordt gerealiseerd door Rotary Club Meierijstad e.o.(www.rotary-veghel.nl) via de Stichting Rotary Veghel on Ice. Hun motivatie is om de jeugd via een gezellig, sportief, en gezond schaatsevenement in beweging te brengen. Vanuit veel maatschappelijke organisaties en vanuit de overheid wordt het belang van beweging, en de daaruit vloeiende verbeterende gezondheid, enorm belangrijk geacht. Zij willen daar graag actief een bijdrage aan leveren. Het is voor Rotary Meierijstad e.o. géén commercieel, maar een sociaal en maatschappelijk project.

Naast leden van de Rotary Club Meierijstad waren ook het Veghelse Gilde en de Jeugdprins en zijn gevolg van CV De Kuussegatters aanwezig.

Wij wensen de organisatie veel succes en de inwoners van Veghel en omgeving veel plezier de komende maand bij Veghel on Ice.

Info

Kijk voor meer info op de website van Veghel On Ice.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen