Skunk Dames 1 start met overwinning in het nieuwe jaar

Foto: Skunk Veghel

Skunk dames 1 begon 2024 met een overwinning maar mag niet tevreden zijn met het vertoonde spel. De dames speelden erg wisselvallig en waren duidelijk nog niet op niveau na een lange kerstperiode.

Door: Maartje ten Haaf

Op vrijdagavond werd het teamweekend begonnen met een etentje. Zaterdag werd er verzameld in Veghel en na een goede lunch werd de reis naar het verre zuiden ingezet. In een ijskoude kantine bleek het welkom allesbehalve warm. Tel hier de spinnenwebben, een koude vloer in het kleedlokaal en een koude zaal bij op en je weet hoeveel moeite de dames moesten doen om warm te worden.

Kort gezegd werd er erg wisselvallig gespeeld, Jokers kreeg teveel kans om haar eigen spel te spelen en Skunk maakte teveel eigen fouten om de druk hoog te houden. De wedstrijd zou beslist moeten worden met een 5e set. De coach zat blijkbaar al in een feestmodus want hij zette een fantasieopstelling op papier. Dit zorgde voor een enorme chaos waar ook de tegenstander last van had. Skunk bleek flexibel genoeg om hiermee om te gaan en kon de wedstrijd winnend afsluiten. Het feest kon echt beginnen en Maastricht werd nog een tijdje onveilig gemaakt.

Aankomende week kunnen de dames zich gaan voorbereiden op de volgende wedstrijd, zaterdag 20 januari om 17 uur tegen Vocala in de Bunders te Veghel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen