Recordaantal ouderen genieten tijdens 6e editie van ‘Heel Veghel kookt’

Foto: Carmen Mesa

Woensdagavond 24 januari vond alweer de zesde editie van Heel Veghel Kookt plaats, georganiseerd door Ons Welzijn en Met je Hart Veghel. . Op maar liefst 70!!! verschillende plaatsen in Veghel en in de kerkdorpen werden in de meeste gevallen een twee- of viertal  ouderen verwend met een etentje en gezellige buurt. Het bewijs dat Heel Veghel kookt leeft onder de inwoners.

“Nog nooit bereikten we zóveel mensen! In totaal hadden we 250 ouderen uitgenodigd aan tafel en zaten we met zo’n 411 mensen gezellig met elkaar te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje! De diversiteit aan lekkernijen bereid door de thuiskoks, met boodschappen van Jumbo Foodmarkt, was groot! Op de toegestuurde foto’s zagen we prachtig opgemaakte borden voorbij komen. Van soep tot stamppot, van lasagne tot zelfs Zwitserse spatzli”, aldus Carmen Mesa. “Was er eigenlijk nog wel ruimte voor een toetje?!”

Er was flink uitgepakt door de thuiskoks en de ouderen werden enorm in de watten gelegd.

Geweldig dat we dit met elkaar hebben georganiseerd en zoveel mensen van een leuke avond hebben kunnen voorzien. We kijken alweer uit naar volgend jaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen