Skunk Heren 1 hard onderuit tegen Peelpush

Foto: Skunk

Op zaterdag 2 maart had Peelpush de eer om te mogen spelen tegen Skunk Heren 1 in de Bunders in Veghel. Net als vele andere teams een uniek moment om dit seizoen te mogen genieten van een uitermate sfeervolle Spil en een marathonwedstrijd van Dames 1. Om de gehavende middenpositie te ondersteunen sloot Laszlo aan vanuit het beloftenteam. Na de warming-up mochten Yannick, Emiel, Ingmar, Tijmen, Finn, Laszlo en beide libero’s het gaan proberen.

Set 1 ging gelijk op. Skunk kon prima mee met de nummer 4 van de competitie, maar kreeg de tegenstander serverend maar niet onder druk. Hierdoor had de spelverdeler van Peelpush bijna elke rally 3 aanvallers tot zijn beschikking. Uiteindelijk moest Skunk buigen en ging set 1 met 20-25 verloren.

In set twee kwamen beide teams verder uit balans. Skunk had geen antwoord op de services van de ploeg uit Limburg, om vervolgens te weinig druk te leggen in de aanvallen die daaruit ontstonden. Vrij kansloos werd het 16-25 voor Peelpush. Set drie was al helemaal drama. Net als bij de heenwedstrijd was deze set zo gepiept en ging Skunk chagrijnig opruimen. Na 13-25 smaakte het bier een stuk bitterder dan normaal. The winstreak is over.

Lang tijd om te rouwen is er niet. Op 9 maart wacht de tweede clash tegen koploper Sliedrecht Sport, de tegenstander waar Peelpush de vorige wedstrijd van wist te winnen. Gezien het feit dat Volley Tilburg eerder won van Peelpush en wij drie weken geleden Tilburg versloegen, maakt het dat Sliedrecht misschien wel de underdog is in deze wedstrijd. Start om 17:15 in Sliedrecht, tot dan!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen