Theater De Blauwe Kei lanceert lied ‘Wij Zijn De Kei’

Foto: Theater De Blauwe Kei

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, heeft een eigen lied gemaakt. Met dit lied wil de Blauwe Kei meer aandacht voor theater en het feit dat het theater er voor iedereen is. Het nummer, op de melodie van We Are The World, heeft als titel Wij Zijn De Kei.

De tekst werd geschreven door de Blauwe Kei medewerkers zelf, onder begeleiding van een tekstschrijver. Het theater heeft de teaser al vrijgegeven, het gehele nummer wordt begin april gelanceerd. Tijdens de Vriendenavond op 14 mei, wanneer het programma van 24-25 wordt gepresenteerd, brengt het team van de Blauwe Kei het volledige lied eenmalig live ten gehore. Daarna is het lied te horen in de foyer voorafgaand aan iedere theatervoorstelling.

Alle medewerkers die meezongen in het lied kregen voorafgaand een zangles bij Phoenix Cultuur, ook gevestigd op de Noordkade. De opnames van het nummer vonden plaats in de geluidsstudio van jeugdcentrum De Kluis. Het lied is daarmee het resultaat van een mooie samenwerking tussen verschillende partijen op de Noordkade.

De teaser van het lied is nú te zien en beluisteren (volledige versie volgt begin april)!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen