Muzikaal weekend bij café D’n Brouwer in Mariaheide

Foto: café D'n Brouwer

Bijna elk weekend kunnen bezoekers van café D’n Brouwer in Mariaheide genieten van live muziek. Komend weekend zelfs twee keer!

Smokin Bones

Zaterdagavond staat Smokin Bones op de bühne. Deze rock cover band uit Brabant zet je avond in vuur en vlam. Met een goede mix van klassiekers en hedendaagse rockhits laten ze het publiek gegarandeerd uit hun dak gaan.

Met hun ongeëvenaarde energie en passie voor muziek, weten ze keer op keer een onvergetelijke show neer te zetten. Met covers van onder andere AC/DC, Muse, Volbeat, Skunk Anansie en Foo Fighters, ze brengen het allemaal met een eigen twist.

Bereid je voor op een avond vol nostalgie en recht voor je smoel Rock als Smokin Bones het podium betreedt. Deze band laat je dansen, zingen en headbangen tot in de late uurtjes.

Rooise Bluf

Op 7 April kan er weer los gegaan worden zoals er in de jaren 60 ,70, 80, iedere week gedanst werd op de foxtrot, tango, wals en Engelse wals, jive, swing enz. enz. in de danszalen zoals de Beurs in Sint Oedenrode, De Lindeboom In Schijndel, Lunenburg in loosbroek, Verhoeven In Uden, en van Haandel in Erp en Sleegers in Lieshout.

Avonden die veelal muzikaal werden verzorgd door orkest ‘Con Forza’ onder leiding van Thieu Dortmans. Dortmans die samen met zijn bandleden nu ‘Rooise Bluf’ vormt. Muzikanten die hun sporen verdiend hebben bij bands als ‘Still Working’, ‘The Sonnies’ en andere bands van toen.

Die sfeer van toen nog eens proeven? Kom dan zondagmiddag naar café D’n Brouwer in Mariaheide. Vanaf 14.30 uur staat deze band op het podium.

Zowel zaterdagavond als zondagmiddag is de toegang gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen