Schijndelnaar Theo eert overleden dochter met eigen geschreven lied in ‘De Piano’

Foto:

In het nieuwe, muzikale programma ‘De Piano’, gepresenteerd door Chantal Janzen, draait alles om het delen van verhalen en het ontdekken van verborgen talenten. Iedere week worden kijkers getrakteerd op inspirerende optredens en persoonlijke verhalen van de deelnemers. Op treinstations door heel Nederland delen zij hun liefde voor piano met voorbijgangers en zonder dat zij het weten, kijken er achter de schermen drie ervaren muziekexperts met ze mee. Zanger en pianist Roel van Velzen, contrabassist en dirigent Dominic Seldis en een van de beste concertpianisten van ons land Daria van den Bercken gaan in het programma op zoek naar verborgen pianotalenten.

‘De Piano’ biedt een unieke kijk achter de personen die mensen weten te raken met hun muzikale talent en hun grote passie voor de piano; hét favoriete instrument van de mens.

Theo van Ewijk

Eén van die personen was Theo van Ewijk uit Schijndel. Hij speelde op de piano en zong een eigen geschreven nummer naar aanleiding van de dood van zijn dochter Rachèl. Zij overleed na een gevecht van zo’n 1,5 a 2 jaar aan kanker.

Zowel Chantal als Dominic, Roel en Daria waren tot tranen geroerd na het optreden van Theo in de stationshal.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen