Galafeesten voor de examenleerlingen Zwijsen College en Fioretti College

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Dinsdagavond 28 en woensdagavond 29 mei staat het gala van de Veghelse middelbare scholen op het programma. De examenleerlingen van het Fioretti College (28 mei) en het Zwijsen College (29 mei) trekken met een galastoet door Veghel naar de feestlocatie op de Noordkade.

Na hard bikkelen tijdens de examens vindt traditiegetrouw het galafeest plaats voor de examenleerlingen. De limousines en andere mooie voertuigen zullen op deze dagen opstellen vanaf 18.30 uur op de parkeerplaats bij Vlas en Graan en tussen 19.00 uur en 21.00 uur rijden door de Hoofdstraat, Heilig Hartplein naar de Noordkade. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om te komen kijken naar deze parade.

Tijdens de parade is de weg afgesloten vanaf Vlas en Graan tot aan de Noordkade. Voor omwonenden houdt dit in dat hun huis per auto tussen 18.30 uur en 21.00 uur niet bereikbaar is. Omwonenden die tussentijds gebruik willen maken van de auto, kunnen de auto tijdelijk gratis parkeren aan de achterkant van het gemeentehuis. Het Zwijsen College en het Fioretti College vragen omwonenden dan ook om begrip, zodat de examenleerlingen een onvergetelijke avond kunnen beleven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen