Nationale Buitenspeeldag in wijk ‘Het Ven’ in Veghel week eerder dan gepland

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan 10 jaar de nationale Buitenspeeldag. Op woensdag 12 juni 2024 is Nederland weer één grote speelplek! Maar niet in de wijk ‘Het Ven’ in Veghel.

Stichting e-VEN-t, die in de Veghelse wijk onder andere de Buitenspeeldag vorm geeft, heeft ervoor gekozen om dit evenement een week eerder op hun kalender te zetten.

Dit heeft alles te maken met het feit dat in de week van de nationale Butenspeeldag de Avondvierdaagse in Veghel plaatsvindt én dat op die dag eindexamenleerlingen van het voortgezet onderwijs te horen krijgen of ze wel of niet geslaagd zijn. Leden van het bestuur van e-VEN-t en vele vrijwilligers hebben kinderen die die dag in spanning zullen zitten of ze geslaagd zijn of niet. ‘Een dag dat je voor je kind(eren) thuis moet zijn”, aldus de organisatie.

Het niet organiseren van deze Buitenspeeldag in Veghel is geen optie en dus zal Het Ven in Veghel niet op woensdag 12 juni maar op woensdag 5 juni één grote speeltuin zijn.

Wij van meierijstad.nieuws.nl wensen stichting e-VEN-t en alle kinderen in deze wijk veel plezier! Hopelijk wordt het, net als in 2023, mooi weer en kan iedereen, zoals te zien is op onderstaande foto’s, genieten van deze dag

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen