Rik Hultermans ontvangt 9e Jeugdlintje van de gemeente Meierijstad.

Foto: gemeente Meierijstad

Rik Hultermans (22 jaar) uit Veghel ontving op zondag 26 mei uit handen van burgemeester Kees van Rooij het negende Jeugdlintje van de gemeente Meierijstad. Rik ontving het jeugdlintje in verband met zijn grote inzet voor Omroep Meierij, EHBO Vereniging Veghel en de Reddingsbrigade Veghel.

Rik is al vele jaren lang vrijwilliger bij Omroep Meierij waar hij de rol van cameraman/editor vervult. Hij is hiervoor bij vele nieuwswaardige momenten in Meierijstad aanwezig om te filmen en besteedt vervolgens na afloop nog tijd aan het editen van de opnames tot uitzendbare filmpjes. Daarnaast is Rik elke zondagochtend betrokken bij de 55 Plus Show die Omroep Meierij op de radio uitzendt.

Sinds 2017 is Rik actief binnen de EHBO Vereniging Veghel en sinds 2022 vervult hij er de rol van bestuurslid opleidingen. Als EHBO-er levert hij een bijdrage aan verschillende evenementen waarbij EHBO-ers ingezet moeten worden.

Tot slot is Rik actief bij de Reddingsbrigade Veghel. Hij werd er lid in 2011 en sinds een aantal jaar is hij ook als vrijwilliger betrokken. Hij houdt zich onder andere bezig met het op peil houden van de EHBO-materialen, organiseert mede de waterhulpverleningsles, begeleidt groepen, is actief in de promotie van de Reddingsbrigade en ondersteunt een instructeur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen