Robert ten Brink verrast twee families in Veghel in Kerstspecial van ‘All You Need Is Love’

Foto: screenshot

In het RTL programma ‘All You Need Is Love’ gaat Robert Ten Brink op liefdespad, repareert hij gebroken harten en opereert hij als ware matchmaker. Ook laat Robert de liefde op grootse wijze spreken. In de Kerstspecial van vrijdag 24 december ging hij onder andere op bezoek bij twee families in Veghel en verraste hen met onverwacht bezoek.

Dochter uit Vancouver, Canada

Nietsvermoedend maakte de heer Broekman de deur van de woning aan de Melisselaar open en tot zijn verbazing stond Robert ten Brink met een cameraploeg voor de deur. Hun dochter Kirsten woont sinds 2013 in Vancouver, Canada. Kirsten is een vaste kijkster van het programma en zij had dan ook zelf de stoute schoenen aangetrokken en Robert geschreven.

Dit jaar had zij graag met haar man en twee zoontjes naar Veghel willen komen maar dat was in verband met flinke waterschade in hun woning niet mogelijk. In Canada is het verzekeringstechnisch anders dan in Nederland geregeld en dus was het voor hen financieel niet haalbaar om dit jaar naar Nederland te komen. En dan brengt Robert den Brink uitkomst. Samen met haar man én twee kinderen stond zij ineens op de stoep bij haar ouders.

Vriendin uit de Filipijnen

Zijn tweede stop in Veghel was bij de familie Raaijmakers. Sjoerd woont bij zijn ouders in en heeft zijn zoontje Lucas en zijn vrouw Mira, uit de Filipijnen, ruim twee jaar niet gezien. Zijn zoontje heeft hij één keer gezien, een maand na zijn geboorte. Daarna niet meer. In verband met het afronden van zijn studie in Nederland en het feit dat er sinds corona een inreisverbod geldt voor de Filipijnen, was het voor hem niet mogelijk om zijn vriendin en zoon te bezoeken.

De zus van Sjoerd had Robert geschreven. Het werd een emotioneel weerzien.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen