Skunk heren 1 verliest van Rijswijk heren 2

Skunk Heren 1 stond aan het begin van een drukke periode waarbij er 5 wedstrijden gepland staan in 2 weken. De eerste tegenstander was Inter Rijswijk H2. Skunk had na de carnavals periode te maken met diverse corona gevallen, maar kon alsnog aantreden in Rijswijk.

De eerste set werd fel gestart door de Veghelse heren en er leek niets aan de hand tot 12-14. Binnen één service serie liep Rijswijk echter uit naar 20-14 door onnauwkeurigheid bij Skunk waarna de set gespeeld was.

In de tweede set pakte Rijswijk weer een voorsprong in het midden van de set, maar Skunk kon knap terugkomen en pakte zelfs een voorsprong van 17-19. De aanvalsmachine van Skunk happerde vervolgens echter en ook de rest van het spel verliep minder waardoor de set met 25-23 verloren ging.

De derde set leek een kopie van de tweede set waarin er hard werd gewerkt door de Veghelse heren. Met verschillende sterke service series kon Skunk de set pakken met een minimale winst van 23-25. Ondanks dat de vierde set wel nog gelijkopgaand werd gestart, leek de energie bij Skunk weg te zijn waardoor ook de vierde set verloren ging.

Setstanden

25-21, 25-23, 23-25, 25-14

Skunk neemt één punt mee uit Rijswijk en bezet nog steeds de derde plek in de eerste divisie, maar zal meer punten moeten pakken in de komende wedstrijden om de achtervolgers achter zich te laten. Komende dinsdag staat de uitwedstrijd tegen Numidia/VCLimac op het programma.