Stef’s Stoffen

Adres:

Molenstraat 38A
Veghel , 5461JR
Tel. 0031 413 356 962

Website:

https://stefsstoffen.com/

VEGHEL – Stef’s Stoffen opende in April 2015 haar deuren aan de Molenstraat 38a in Veghel. De stoffenzaak kent een grote collectie met de meest uiteenlopende stoffen.

Sinds het sluiten van Stoffig vorig jaar moest Veghel het enige tijd doen zonder stoffenspeciaalzaak. Stephanie Jansen gaat daar verandering in brengen met de komst van Sfef’s Stoffen. “Mijn schoonouders staan al vele tientallen jaren met stoffen op de markt. Hun wens was altijd eens een eigen stoffenzaak te beginnen, maar daar was nooit de tijd en gelegenheid voor. Tot we een paar maanden geleden in Veghel waren en ontdekten dat hier geen stoffenspeciaalzaak meer was. Diezelfde tijd raakte ik mijn baan kwijt. Toen hebben we de knoop doorgehakt”, zegt Stephanie.
Stef’s Stoffen is in hetzelfde pand gevestigd als Stoffig. “Dat zij ermee gestopt is, is voor ons geen reden er niet voor te gaan”, stelt Stephanie. “De zaak liep goed, de vraag naar stoffen in Veghel en omgeving is er nu eenmaal.”

Stef’s Stoffen biedt een uitgebreid assortiment met de meest uiteenlopende stoffen. Tegen marktprijzen, zo verzekert Stephanie: “En de collectie wordt zeer regelmatig aangepast, dus iedere keer als je komt zijn er wel weer enkele nieuwe stoffen.”
Om de opening woensdag een feestelijk karakter te geven, krijgt iedereen die dag bij een aankoop 20 procent aan kortingsbonnen die een volgende keer geldig zijn. Na woensdag geldt een kortingswaardebon van 10 procent bij iedere aankoop.
Stef’s Stoffen is gevestigd aan de Molenstraat 38a in Veghel, tegenover Rijkers Naaimachines.

Cookieinstellingen