Cafetaria ’t Stamhuijs Schijndel kan u nu nog sneller van dienst zijn

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Een kleine week klussen, maar dan heb je ook wat! Cafetaria ’t Stamhuijs aan de Boschweg in Schijndel is vernieuwd. Er is gekozen voor de look van beton met oud-eiken.

Claudia en Marijn runnen cafetaria ’t Stamhuijs alweer sinds 2007. Vanaf die tijd hebben zij een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Ambachtelijk en modern

Zij zijn ambachtelijk ingesteld, maar gaan zeker ook met de tijd mee. Dat blijkt wel uit de enorme nieuwe bakwand, daar waar friet en snacks gebakken wordt, die geplaatst is. Deze moderne variant is een stuk zuiniger in gebruik terwijl hij wel over de dubbele capaciteit beschikt ten opzichte van de ‘oude’. Men kan de klant dus nog sneller bedienen.

Kwaliteit

Marijn, van huis uit slager: “Alleen het beste vlees komt de Stamhuijskeuken binnen! Het vlees wordt in eigen keuken uitgesneden en bereid”. Dagelijks worden de gerechten bereid met verse ingrediënten. En dat proef je!

Diversiteit

Naast de ‘gewone’ frites kun je bij ’t Stamhuijs ook terecht voor vers gesneden frites en steppegras. Hele dun gesneden frites. Heerlijk bij veel gerechten, maar in combinatie met spareribs een echte aanrader!!

Openingstijden

­Maandag: gesloten
Dinsdag: 16.00 tot 22.00 uur
Woensdag: 16.00 tot 22.00 uur
Donderdag: 12.00 tot 22.00 uur
Vrijdag: 12.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 12.00 tot 22.00 uur
Zondag: 12.00 tot 22.00 uur

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen