Sligro neemt soepen van Verspillingsfabriek op in assortiment

Foto: Verspillingsfabriek

Jaarlijks gooien we in Nederland minstens 5 miljard euro weg aan voedsel. Vaak mankeert er eigenlijk niks aan. Bob Hutten kon het niet langer aanzien en ging op zoek naar een oplossing om reststromen vanuit de voedingsindustrie een nieuwe nuttige bestemming te geven.

Hutten legde de hand op een ‘verspild’ fabriekspand in Veghel en liet het inrichten met koel- en productieruimtes. De Rabobank verschafte een speciale Impactlening en zo was De Verspillingsfabriek een feit.

 

Zeven soorten koel-verse soep

Vanaf vandaag helpt Sligro als partner mee de strijd aan te gaan tegen voedselverspilling. De zeven soorten koel-verse soep boordevol geredde groenten zijn nu breed verkrijgbaar bij de groothandel onder het label De Verspillingsfabriek.

Met de aansluiting van Sligro hebben ze de kans om nog meer foodprofessionals te bereiken en met hen de strijd tegen verspilling aan te gaan…. De Verspillingsfabriek roept dan ook alle horeca-, catering- en foodlocaties op om met hen mee te doen!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen