Zondag 18 juni – 30e Editie Zijtaart Biedt Meer

Foto: meierijstad.nieuws.nl

De nieuwe editie van Zijtaart Biedt Meer krijgt steeds meer vorm en zal dit jaar op zondag 18 Juni zeker niet onder doen voor de afgelopen jaren.

Zoals iedereen gewend is zijn er jaarlijks terugkerende activiteiten maar de organisatie weet ook ieder jaar weer nieuwe attracties en spectaculaire shows en presentaties aan het grootste evenement van het jaar te binden.

Programma:

  • 09.30 uur: heilige mis in de tent op het plein
  • 10.30 uur: oldtimerrit van start na zegening door pastoor, aansluitend bent u van harte welkom op de braderie
  • 13.00 uur: officiële opening “Zijtaart biedt meer” door de burgemeester met de boemelaars op de boemelaarsfiets
    doorlopend muziek op het plein
  • 14.00 uur: vanaf dit tijdstip vier keer in de middag een stuntshow op stuntfietsen en voor de jeugd de kans om een uitdaging aan te gaan wie op zo’n stuntfiets het langst stil kan staan
  • 16.00 uur: trekking loterij bij de fietsenwinkel t.b.v. hun 25-jarig bestaan
  • 18.00 uur: trekking van onze eigen loterij
  • Na afloop gaat de ballon de lucht in als het weer dit toelaat. Precieze tijd is nog niet bekend.

Muziek

Off Limits is een nieuwe rocksensatie die ontstaan is uit de bands ¿Qué Pasa? en No Xcuze. De beste rock songs uit de jaren 80/90 tot ver in 2000 passeren de revu in een weergaloos tempo. De ex leden van ¿Qué Pasa? deelde in het verleden met vele grote artiesten het podium zoals oa Waylon, UB40, Kane, Direct, Within Temptation en vele andere. Ook de ex leden van No Xcuze Roel en Davy hebben geen onverdienstelijk muziek verleden. De combinatie van deze Brabantse en Limburgse top muzikanten heeft geleid tot de vette rock coverband Off Limits. Ben je muziek liefhebber, dan moet je Off Limits gezien en beleefd hebben.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen