Mini-Buffelrun valt in het water tijdens Spelsportakel 2017

Foto: Buffelrun

De afgelopen maanden is na veelvuldig overleg met de sportcommissie van Skipov, Veghel Gezond Sportief, Rabobank Veghel-Uden en de organisatie van de Buffelrun veel tijd en moeite gestoken om spectaculair uit te pakken tijdens het 20e Sportspektakel in Veghel. Helaas gooiden de weergoden roet in het eten.

Maanden van overleg en voorbereiding zouden tot een hoogtepunt moeten komen op vrijdag 9 juni 2017. Daarmee ook een geweldige try-out voor de FamilyColorBuffelrun van 26 augustus 2017. Om 05.30 uur stonden de vrijwilligers naast hun bed om van 06.15 uur op te gaan bouwen bij het openluchtzwembad in Veghel. Ruim 400 kinderen zouden kennis maken met het fenomeen obstakelrun. Rond 08.00 uur waren ze klaar maar toen gingen de hemelsluizen helaas ook open. Omdat er vervolgens ook nog donder en bliksem bijkwam (toevallig was Guus Meeuwis ook in de buurt) besloot de organisatie van het Spelsportakel om in het kader van veiligheid het evenement af te lassen. Jammer, de primeur ging niet door. Jammer voor alle verenigingen die aanwezig waren en niet in de laatste plaats natuurlijk alle kinderen van groep 7 van de basisscholen uit de oude gemeente Veghel. Ze moeten een jaar wachten om te weten wat een obstakelrun nu echt is, of … als je snel bent kun je nog meedoen. Check www.buffelrun.nl voor de laatste tickets.

Update kaartverkoop

Kaarten voor de Buffelrun op zondag zijn er niet meer. Deze zijn al ruim een maand volledig uitverkocht. Tickets voor een gave dag met het gezin bij de FamilyColorRun van zaterdag 26 augustus 2017 zijn nog wel verkrijgbaar. Er zijn nu nog ca. 200 van de 1000 kaarten beschikbaar. Dat wil zeggen dat het aantal deelnemers van 2016 al ruim is verdubbeld! Het belooft dan ook een spectaculaire dag te worden.

Ben je 6 jaar of ouder en wil je samen met je vriendjes/vriendinnetjes of je ouders bij de gaafste dag van je leven beleven? Wacht dan niet te lang en wees er snel bij!

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen