2e Open Heise Bieravond

Foto: pixabay.com

Op vrijdag 7 juli organiseert Café D’n Brouwer een bierproeverij met bijbehorende (bier)quiz onder leiding van Jorrin Wristers, Arjan van Dooren en Jeffrey Meulendijks.

Deze avond staat vooral in het teken van gezelligheid en de mogelijkheid om allerlei soorten bier te proeven. Hierbij moet men denken aan pilsener, amberbier, witbier, dubbelbier, abdijbier, blondbier, gerstenbier en nog veel meer. Tussen de quizvragen door worden deze biertjes door de deelnemers geproefd en wordt er ingegaan op het biertje en de geschiedenis erachter. Tevens wordt er tijdens de avond rondgegaan met hapjes. Al met al een leuke avond voor jong en oud.

Aanmelden

Het is mogelijk om als team op te geven. Elke groep bestaat uit minimaal 3 personen en maximaal 5. Individueel opgeven is ook mogelijk, dan zorgen wij ervoor dat je wordt ingedeeld in een groep.

Graag opgeven voor zondag 1 juli per mail of aan de bar bij Café D’n Brouwer. Deze quiz is voor jong en oud, minimale leeftijd 18 jaar. Aanvang bieravond 20:30 uur tot +/- 24:00 uur op vrijdag 7 juli.

Kosten

Kosten voor de quiz/ kater incl. bijbehorende biertjes bedragen € 17,- p.p.
Inschrijvingen met naam en eventueel groepsnaam naar: [email protected]

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen