Brabantse Asperges gecombineerd met Syrische gerechten

Foto: Brabants Asperge Genootschap

In de samenleving zien we een toenemende kloof tussen groeperingen. Nederland stond bekend om tolerantie en nu neemt de polarisatie toe.  De praktijk leert dat ‘angst’ voor vluchtelingen afneemt wanneer mensen elkaar ontmoeten en leren kennen. Samen koken en eten kan hierbij een belangrijke rol spelen.

Om hieraan een bijdrage te leveren heeft het Brabants Asperge Genootschap het initiatief genomen om een sponsordiner te organiseren, waarbij Nederlandse en Syrische gasten uitgenodigd worden. Het diner wordt gekookt door Syrische vluchtelingen en professionele Nederlandse koks uit Meierijstad.  Wij nodigen u graag uit hieraan deel te nemen.

Er is een gemengde tafelindeling met tolken, zodat er een uitwisseling kan zijn van cultuur en kennismaking met wederzijdse eetgewoonten. Verder treedt Shaza Hayek, een Syrische zangeres voor u op.

Dit diner zal plaatsvinden op woensdag 28 juni a.s.

Locatie

“Het Gasthuis” woonservice Lidwina

Lidwinahof 70

5481 HL  Schijndel

Wij ontvangen u graag tussen 19.30 uur en 20.00 uur met een aperitief en een Syrisch hapje.

Prijs

De prijs van dit viergangen-menu incl. aperitief, dranken en koffie met patisserie is € 55,00 per persoon; de Syrische vluchtelingen zullen gratis deelnemen aan dit diner.

Aanmelden

U kunt zich hiervoor aanmelden. Stuur een mail naar [email protected].

U aanmelding is pas geldig, nadat deze door ons per mail aan u is bevestigd.

U kunt natuurlijk ook bij familieleden, vrienden en kennissen deze bijzondere avond onder hun aandacht brengen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen