Al veel aanmeldingen voor het Tuinenfestival Veghels Buiten

Foto: Gemeente Meierijstad

Op zondagmiddag 10 september 2017 organiseert de gemeente Meierijstad in Veghels Buiten een bijzonder cultureel festival: het Tuinenfestival Veghels Buiten. Er hebben zich al 24 enthousiaste amateur artiesten uit Veghel en omgeving aangemeld en 16 bewoners van Veghels Buiten hebben hun tuin of erf ter beschikking gesteld. Aanmelden kan nog tot 1 juli via de website van Veghels Buiten.

Het Tuinenfestival Veghels Buiten is een kleinschalig cultureel festival in de openlucht. In verschillende tuinen en erven van bewoners van Veghels Buiten zijn gratis optredens van amateur artiesten uit Veghel en omgeving, zoals zangers en zangeressen, bandjes, orkestjes, koren, dans, slagwerk e.d. De artiesten treden 2-3 keer op, telkens een half uur, volgens een bepaald programma. De bezoekers wandelen of fietsen langs de route naar de deelnemende tuinen en erven, en genieten in elke tuin/erf van een ander optreden. Ze mogen zelf eventueel stoelen meenemen en hapjes en drankjes. Ook in het kunstwerk De Groene Ontmoeting zullen artiesten optreden. Het festival wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd.

Divers aanbod

De aanmeldingen van artiesten is zeer gevarieerd. Onder meer diverse kleine en grote koren, een strijktrio, zangduo, blues- rock- en popbands, smartlap zanger, barbershop kwartet, djembégroepen, een damesorkest, slagwerkleerlingen en een goochelaar.

Het complete overzicht van alle artiesten en het programma zijn binnenkort op de website van Veghels Buiten te bekijken.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen