Lekker smullen bij Bakkerij van Leur op de Noordkade in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Stichting Veghel Ontvangt Kinderen laat ieder jaar een aantal Poolse kinderen genieten van een vakantie bij gastgezinnen in Veghel. En daar horen natuurlijk ook uitstapjes bij.

Vandaag waren de kinderen te gast bij Bakkerij van Leur aan de Noordkade in Veghel. Onder de deskundige leiding van bakker Joerie mochten de kinderen een appeltaartje maken, een broodje maken en een cupcake enĀ een muffin versieren. Met behulp van een tolk kregen ze dat prima voor elkaar.

De kinderen genoten zichtbaar. Op het laatst mocht ieder zijn eigen gebaksdoos in elkaar zetten om daar hun creaties in te doen. Als verrassing kreeg iedereen een ijsje aangeboden en kreeg men ook nog een snoepzak mee naar huis.

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden