“VEGHEL WANDELT” de verzorging tijdens de 4-daagse van Nijmegen.

Foto: Veghel Wandelt

De 4-daagse van Nijmegen zit er weer op. Veghel wandelt kan terug kijken op een geslaagde 4-daagse met verzorgingsposten in Bemmel, Beuningen, Groesbeek en Malden. De vierposten lagen elke dag op ca. 10 km voor de finish, waar onze wandelaars in ”de watten werden gelegd” door een enthousiast team van vrijwilligers.

De eerste dag in Bemmel was voor de wandelaars wat onwennig, omdat de organisatie na 100 jaar de route had omgedraaid en de wandelaars dus een verzorgingspost hadden op een andere plaats. Maar wel een hele mooie aan
De Plak in Bemmel.

De tweede dag was het afzien, wat een hitte met 31 graden, maar ze hebben het doorstaan. De wandelaars werden in Beuningen ontvangen met koffie, thee, bouillon, flesjes drinken en iets lekkers. Aansluitend gingen ze met de opgedane energie en met volle moed op weg naar de finish op de Wedren.

De derde dag in Groesbeek, de Zevenheuvelenweg, dat is iets bijzonders. Er waren verschillende wandelaars wat later gestart, omdat het ‘s morgens behoorlijk regende. Gelukkig was de regen van korte duur. Tegen de middag kwamen de eerste wandelaars van Veghel Wandelt alweer vrolijk gestemd bij de verzorgingspost aan.

De vierde dag in Malden, wat een feest. De wandelaars werden de verzorgingspost binnen gespeeld door het Street Parade Orkest uit Veghel. Er werd gedanst, gelachen en natuurlijk gingen de wandelaars de laatste kilometers naar de finish met een boeket gladiolen.

Top Team

Voor de meeste vrijwilligers op de verzorgingsposten was het de eerste keer, maar het was een “ TOP TEAM”. De wandelaars werden iedere dag verwend en even in het zonnetje gezet door de vrijwilligers.
Wandel je in 2018 de 4-daagse van Nijmegen, sluit je dan aan bij Veghel wandelt en geniet van het dagelijkse Brabantse gezelligheidsmoment op 10 km voor de finish. Wil je alvast proeven van hoe het is op de verzorgingspost ga dan naar de site voor de foto’s van vorige week.

VEGHEL WANDELT BEDANKT de SPONSORS

  • Autobedrijf van den Dungen, voor het beschikbaar stellen van een prachtige Fiat-bus.
  • Hutten Catering, iedere dag verse broodjes voor de wandelaars.
  • Jumbo de Boekt, voor alle water wat nodig was met deze warme dagen.
  • Intratuin, voor de prachtige gladiolen voor de intocht over de Via Gladiola.
  • De Stapperij, voor de financiële- en materiële ondersteuning.
  • Mars, voor de marsjes voor de broodnodige energie.
  • Geel Zwart, voor het beschikbaar stellen van tafels en banken.
  • Street Parade Orkest, voor de gezellige omlijsting op de vrijdag in Malden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen