Loon- en grondverzetbedrijf Van de Beeten mag uitbreiden

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Loon- en grondverzetbedrijf Van de Beeten aan de Erpseweg in Veghel heeft plannen ingediend voor uitbreiding van het bedrijf op de korte en lange termijn. Hierin wordt onderscheid gemaakt in 2 fasen.

Fase 1 betreft de uitbreiding van het kantoor bij het bedrijf en het bouwen van een vrijstaand bijgebouw bij de bedrijfswoning. Fase 2 betreft het oplossen van een strijdige situatie en de uitbreiding van het bedrijf.

De plannen in fase 1 en de plannen in fase 2 zijn aanvaardbaar vanuit milieu hygiënisch, stedenbouwkundig en ruimtelijk oogpunt. Daarnaast worden bestaande natuurlijke, landschappelijke, cultuurhistorische en/of aardkundige waarden niet onevenredig aangetast en wordt voorzien in compensatie/kwaliteitsverbetering.

Het college besluit dan ook in principe medewerking te verlenen aan de concrete plannen op de korte termijn en de uitbreiding op middellange termijn.

Van de Beeten

Familiebedrijf Van de Beeten B.V., dat ooit (in 1940) begon als een traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair grondverzet en transportbedrijf, vooruitstrevend in zijn soort.

Het bedrijf zoals we dat nu kennen is gespecialiseerd in grondverzet en transport, aanleg van onder- en bovengrondse infra, aanleg eerste klas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties van primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur en de aanleg van exclusieve tuinen en vijvers.


.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen