Veghel-In-Hout start met voorbereidingen

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Donderdagochtend om 11.00 uur verzamelden bestuur en vrijwilligers zich in het Julianapark in Veghel om het terrein in te richten voor de 32e editie van Veghel-In-Hout .

Vandaag werd het terrein met hekken afgezet en werden er tenten gebouwd, de ‘keet’ werd op zijn plaats gezet en Van Berkel leverde een container voor de opslag van materialen. Vrijdag zullen de pallets geleverd worden en zal het terrein verder ingericht worden. In het weekend krijgen de jeugdvrijwilligers nog een rondleiding over het bouwdorp-terrein en zullen zij de laatste instructies meekrijgen.

Kaarten

Sommige kinderen hebben hun bouwdorpkaart nog niet opgehaald. Deze kunnen zaterdag tussen 14.00 en 15.00 uur nog afgehaald worden op het bouwdorp-terrein in het Julianapark.

Dan kunnen ook nog eventueel bouwdorpkaarten voor de prijs van € 25,- gekocht worden voor de hele week. De kaarten die na zaterdag 19 augustus nog niet zijn opgehaald ,kunnen dan pas opgehaald worden na de opening van het bouwdorp op maandagmorgen 21 augustus.

Programma

Maandag kunnen de kinderen zich uitleven in het bouwen van hutten. Vanaf dinsdag zijn er op het bouwdorp-terrein diverse activiteiten. Voor een volledig overzicht van deze activiteiten verwijzen wij u graag naar de website van Veghel-In-Hout.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen