De Rabobank Clubkas Campagne komt er weer aan!

Foto: rabobank.nl

Na drie succesvolle edities, ondersteund de Rabobank het verenigingsleven in deze regio dit jaar opnieuw via de Rabobank Clubkas Campagne. Clubs die willen meedoen, kunnen zich van 4 tot en met 27 september aanmelden via de website. Doet u mee?

De Rabobank Clubkas Campagne leverde vorig jaar veel clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren. Verenigingen en stichtingen geven bij hun aanmelding aan welk doel zij willen realiseren. Of het nu gaat om een opknapbeurt van de kantine, het organiseren van een evenement of de aanschaf van nieuwe tenues.

Elke stem telt

Rabobank Uden Veghel telt ongeveer 23.000 leden. Elk lid mag vijf stemmen verdelen via een unieke stemcode. Leden ontvangen deze stemcode rond 3 oktober. Van de vijf stemmen per lid, mogen er maximaal twee naar één vereniging of stichting gaan. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe meer geld er naar het gekozen Clubkas Campagne doel gaat.

ClubkasKanjer

Ook dit jaar maken clubs kans op de ClubkasKanjer t.w.v. €500,-. Een extra bijdrage voor de drie clubs die op de meest creatieve wijze hun Clubkas doel promoten en stemmen werven. Reden genoeg voor de clubs om daarom volop campagne te voeren!

Wilt u weten of uw club in aanmerking komt voor de Rabobank Clubkas Campagne? Op de pagina sponsoring en donaties vindt u alle informatie en voorwaarden om deel te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen