Mooie optredens nieuwe seizoen Sterren Theater Concerten

Foto: Sterren Theater Concerten

Van trompet virtuoos ERIC VLOEIMANS naar  theatrale opera door HOOGSTAD en VAN SEUMEREN  gevolgd door een vocale romantische lente  door PIEN VAN GERVEN en FREEK HEUVELMANS met een sprankelende Spaanse afsluiting door EL PERIQUIN.

Met muzikaal enthousiasme opent Sterren Theater Concerten voor u de deuren voor het seizoen 2017 – 2018.

 

 Zondag 29 oktober 2017 om 15.00 uur en om 19.00 uur.

De gerenommeerde Nederlandse trompettist Eric Vloeimans geeft een masterclass aan 3 jonge talenten van Phoenix. Als afsluiting zal Eric samen met de talenten en Phoenix-docent Marc van Kessel voor u optreden.

 

 


Zondag 28 januari 2018 om 15.00 uur

Hoogstad en van Seumeren. Josephina Louise Hoogstad (sopraan ) en Simone van Seumeren (mezzosopraan) met aan de piano Ben Martin Weijand. Prachtige operasterren in de dop brengen een gevarieerd programma.

 

 

 

Zondag 11 maart 2018 om 15.00 uur

Pien van Gerven (sopraan) en Freek Heuvelmans (bariton) geven u een prachtig lenteconcert. Mark van Nispen zal hen begeleiden aan de piano in dit licht klassiek programma.

 

Zondag 24 juni 2018 om 15.00 uur

Concert in Spaanse sferen met El Periquin. El Periqiun (Peter Kalb), gitaar en composities Franklin Heiligers, basgitaar, Miquel Nene, percussie El Falu de Cadiz, zang en de 19-jarige danseres Conchita Boon verzorgen deze zomerse uitvoering.

 

 

Reserveringen

Kaartjes (€ 10,-) per concert zijn inclusief koffie/thee met wat lekkers in de pauze en een drankje na afloop. U kunt reserveren via het reserveringsformulier op de website (www.sterrentheaterconcerten.nl). Reserveringen worden gezien het aantal plaatsen van de betreffende locatie op volgorde van aanmelding in behandeling genomen. U ontvangt een aantal dagen voorafgaand aan het concert een digitale bevestiging in uw mailbox. Gereserveerde kaartjes kunt u tot 15 minuten voor aanvang van het concert aan de kassa ophalen en betalen. Indien er nog losse kaartjes beschikbaar zijn, kunnen deze vanaf 15 minuten voor aanvang direct aan de kassa gekocht worden.

Sterren Theater Concerten en haar sponsor Bierens Incasso Advocaten hopen u in het nieuwe seizoen te mogen begroeten!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen