Theater voor kinderen, jongeren en volwassenen bij Phoenix Cultuur

Foto: Phoenix Cultuur

In de studio’s van Phoenix Cultuur in Sint-Oedenrode en Veghel geven professionele theatermakers les aan kinderen, jongeren en volwassenen. Naast het vertrouwde programma worden er op beide locaties ook volop nieuwe cursussen ne workshops aangeboden. De lessen starten in de week van 11 september met een Open Week. Voor iedereen de gelegenheid om gratis proeflessen te volgen.

Theater-, Musical- of Circuskriebels? Kruip in de huid van iemand anders. Maak ontroerende, grappige en verwonderende scènes of haal spannende acrobatische toeren uit. De theatermakers van Phoenix Cultuur geven theater- circus- en musicallessen op maat. Er zijn verspreid over de hele week lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Theaterfestival Windkracht

De enthousiaste en gedreven docenten Lilian van Overbeek, Annabelle Morvan, René Hildesheim en Monika Kowalewska zorgen ervoor dat jong en oud zijn of haar theatertalent kan ontdekken en ontwikkelen. Iedere groep maakt na een half jaar een voorstelling die natuurlijk op de planken komt tijdens het Theaterfestival Windkracht.

Info

De lessen in Veghel vinden plaats op CHV Noordkade en in Sint-Oedenrode bij CEC Mariëndael. Meer informatie over het aanbod: www.phoenixcultuur.nl. Voor vragen en/of aanmeldingen mail naar [email protected] of bel 0413-782010

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen