Oldtimer-toertocht door Meierijstad

Foto: Oldtimerfriends Aado

Op zondag 10 september 2017 organiseert Oldtimerfriends Aado uit Veghel een toertocht voor oldtimers van 25 jaar en ouder. De Meierijstad-toertocht gaat langs de gemeentegrenzen en door de 13 dorpen van de nieuwe gemeente Meierijstad en is ongeveer 90 kilometer lang.

De start van de oldtimer toertocht is om 12.00 uur vanaf de Markt in Veghel. Inschrijven en opstellen van de klassieke auto’s kan vanaf 10.00 uur op de Markt in Veghel. Tussen 10.00 uur en de start kan men de oldtimers bezichtigen. Naast de leden van Oldtimerfriends Aado kan iedereen met een oldtimer van 25 jaar of ouder zich inschrijven voor deze Meierijstad toertocht.

Inschrijven

U kunt zich voor deze rit inschrijven bij de Citroën HY die vanaf 10.00 uur op de Markt staat. De oldtimers vertrekken daar om 12.00 uur en komen in de loop van de middag weer terug op de Markt in Veghel en daar worden ze ingehaald met de klanken van het kleine Hofbauer draaiorgel “De Koning”. De foto welke onderweg van de oldtimers wordt gemaakt kan dan opgehaald worden in de Citroën HY op de Markt.

Deelnemers krijgen na terugkeer ook een mooie foto als herinnering aan deze rit die € 15,00 per auto kost (prijs is voor routeboek, een herinneringsschildje, twee consumptiebonnen voor de pauzeplaats en een foto van uw oldtimer). Voor Aado-leden is deze rit gratis.

Aanmelden als lid

Tevens bestaat de mogelijkheid voor niet-leden om zich op 10 september als lid aan te melden van Oldtimerfriends Aado. Voor het totaalbedrag van € 45,00 is men dan lid van deze oldtimerclub tot 1 januari 2019 en kan men deze Meierijstad toertocht gratis meerijden.

Reacties