Les en begeleiding van professionele kunstenaars bij Phoenix Cultuur

Foto: Karin Jonkers

In de ateliers en werkplaatsen van Phoenix Cultuur in Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel geven professionele kunstenaar docenten les. Met hun opleiding, kennis en ervaring begeleiden zij cursisten bij hun eigen beeldende ontwikkeling.

Naast het vertrouwde programma zijn er op alle locaties ook volop nieuwe cursussen en workshops in het aanbod. De lessen starten in de week van 11 september met een open week. Die week is er volop de gelegenheid om gratis proeflessen te volgen.

Boetseren, schilderen, (edel)smeden, fotografie of keramiek

Ben je op zoek naar een enthousiaste groep die iedere week een dagdeel samenkomt om te schilderen of te starten met beeldhouwen of keramiek? Wil je leren om foto’s met meer zeggingskracht te maken of ze werkelijk goed digitaal te bewerken? Nieuwsgierig naar het mooie ambacht van siersmid of wil je je eigen sieraden van edelmetaal maken? In het programma van het nieuwe cursusseizoen zit volop keuze. De professionele kunstenaar docenten geven les in alle beeldende disciplines. Ook de meer ervaren cursist kan zich bij Phoenix Cultuur verder ontwikkelen. Er zijn gevorderden cursussen en mentorgroepen.

Kinder- en jongerenateliers

Kinderen en jongeren ontdekken hun eigen kunsttalent bij Phoenix Cultuur. Op alle locaties geven kunstprofessionals les in de kinderateliers. Super mooi leren tekenen, werken met allerhande materialen, mode ontwerpen, animatiefilmpjes maken, noem maar op. Zo ontdekken ze de kunstenaar in hun zelf.

Op www.phoenixcultuur.nl vindt men meer informatie over het aanbod op de verschillende locaties. Voor vragen en/of aanmeldingen: [email protected] of 0413-782010.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen