Babysitter Meet & Greet in ‘De Kluis’ in Veghel

Foto: Jongerencentrum 'De Kluis'

In Veghel volgen vijf enthousiaste, lieve meiden en jongens een oppascursus. Zij sluiten deze op woensdag 4 oktober af met een oppasdiploma tijdens de Babysitter Meet & Greet.

In samenwerking met het Centrum Jeugd & Gezin en Jongerenwerk De Kluis krijgen deze jongeren uit Veghel en Mariaheide vier avonden uitleg over oppassen bij kinderen. Zij doen tijdens die avonden theoretische kennis en praktische vaardigheden op rondom het oppassen. Zoals het omgaan met veiligheid, verzorging van kinderen, toepassen van EHBO bij kinderen, hoe ze met bepaald gedrag van kinderen kunnen omgaan en met welke afspraken zij rekening moeten houden rondom het oppassen.

Deze kennis willen ze graag in de praktijk gaan toepassen. Zij zoeken hiervoor naar oppasadressen in Veghel en Mariaheide. “In Keldonk hebben we al een aantal keren een Meet & Greet georganiseerd en daaruit zijn enkele leuke matches ontstaan, waarover de oppassers en gezinnen erg tevreden zijn”. Heeft u ook behoefte aan een (extra) oppas? Kom dan op woensdag 4 oktober om 20.15 uur naar de Meet^& Greet in ‘De Kluis’ aan de Noordkade in Veghel.

Misschien vindt u hier wel een fijne, betrouwbare oppas voor uw gezin!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen