EMTÉ heeft de beste slagerijafdeling

Foto: Sligro Food Group Nederland BV

Uit het jaarlijks ‘Formule Rapport Vers’  van onderzoeksbureau GfK komt EMTÉ Supermarkten naar voren als de supermarkt met de beste vers vleesafdeling van Nederland. De eerste plaats van EMTÉ met de beste slagerij is niet nieuw. EMTÉ wint deze prijs nu voor de achtste keer, waarvan de laatste vijf jaar op rij en met gróte voorsprong op de andere supermarkten. Het toont daarmee aan constant hoge kwaliteit te leveren.

Het ‘Formule Rapport Vers’ laat zien hoe supermarktklanten de versafdelingen van hun supermarkt beoordelen. Het waarderingsonderzoek is uitgevoerd onder het GfK ConsumerScan panel. Klanten werd gevraagd de versafdelingen ‘vlees’, ‘groenten en fruit’ en ‘brood’ te beoordelen op aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, kwaliteit/versheid, ruime keuze, presentatie en deskundigheid van de medewerkers.

Johan van Heerebeek, commercieel directeur EMTÉ is blij met deze waardering: “Tevreden klanten en perfecte versafdelingen, dat zijn belangrijke pijlers onder EMTÉ. Wij onderscheiden ons met véél aandacht voor topkwaliteit versproducten, vakkennis van de medewerkers en een heel persoonlijke en klantgerichte service. En wat is er mooier dan te horen dat je klanten dit echt waarderen? Daarnaast komen steeds meer klanten naar EMTÉ voor ons grote assortiment duurzaam vlees. Uiteraard verkopen wij geen ‘plofkip’, maar het is vooral het unieke Natuurvlees wat veel klanten trekt die bewust kiezen voor rundvlees met veel smaak en een hoog niveau van dierenwelzijn.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen